Ontspanningsbehandeling

(2 klantbeoordelingen)

 130,00

Een ontspanningsbehandeling duurt ongeveer 60 minuten. De tweede sessie vindt minimaal 1 week na de eerste behandeling plaats. Na het boeken van deze behandeling, neem ik contact met je op om een afspraak te maken.

Mocht je op zoek zijn naar meer verdieping en nieuwe inzichten in jezelf? Kijk dan even bij mijn andere behandelingen en trajecten.

Wil je Reiki op jezelf leren toepassen? Volg dan de cursus Reiki 1 en je krijgt een hele dag cursus inclusief lunch en versnaperingen en ontvang jouw Reiki 1 inwijdingen én certificaat.

Artikelnummer: ontspanningsbehandeling Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Als je goed wil omgaan met de drukte van het dagelijks leven, kan een ontspanningsbehandeling hierbij helpen. Te lang veel stress, spanning of andere zorgen, zorgt ervoor dat je hersenen minder goed functioneren. Door de tijd te nemen om rustmomenten te creëren en je hersenen hiermee hersteltijd te geven, krijg je meer energie én meer focus. Doe je dit niet, kunnen er verschillende vervelende klachten optreden. Een ontspanningsbehandeling bij Praktijk Ki kan jou helpen om de klachten tegen te gaan of te verhelpen.

Na het boeken van deze 2-delige behandeling, neem ik contact met je op om een afspraak te maken.

2 beoordelingen voor Ontspanningsbehandeling

  1. Anthonio

    De behandelingen van Yasmine zijn echt super! De ontspanningsbehandeling was precies wat ik nodig had om bij te komen van een zeer stressvolle week. Een massage helpt ook wel, maar met Reiki voel ik me toch echt veel dieper ontspannen. Ik ben zo tevreden dat ik ook een traject ben gestart, omdat ik beter wil leren hoe ik mezelf kalm en ontspannen kan houden, ook tijdens stressvolle periodes.

  2. Ilse

    Laatst heb ik van Yasmine een Reiki behandeling gehad. Ik was er nieuwsgierig naar doordat ik iemand erover hoorde die reiki 1 heeft gevolgd bij Yasmine.
    Ze was zo rustig en kalm, en daardoor werd ik zelf ook rustiger. Tijdens de sessies raakte ik steeds meer ontspannen en na de sessies voelde ik me heel licht en relaxed. De tips die Yasmine me gaf probeer ik nog elke dag toe te passen. Soms wel lastig volhouden, maar de oefeningen helpen wel heel erg.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…