Cursus Reiki 2

(1 klantbeoordeling)

 325,00

Volg de cursus Reiki 2 en leer hoe je jezelf kunt genezen en hoe je het herstellend vermogen van jouw lichaam kunt activeren. Maak gebruik van universele levensenergie voor je dagelijks leven

Artikelnummer: Cursus Reiki 2 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

Beschrijving van Cursus Reiki 2

Als je geïnteresseerd bent in een Reiki 2 cursus, heb je op mijn website misschien al gelezen wat Reiki is en wat het voor jou kan betekenen. Ik gun het jou dat je rijker gaat leven door jouw gezondheid in eigen handen te nemen. Daarom geef ik aan kleine groepen van maximaal 4 personen Reiki  cursussen. Het is ook mogelijk om een 1-op-1 cursus bij mij te volgen, contact met me op voor meer informatie over deze optie of boek hier een inzicht sessie.

Reiki 2

Je beheerst de basis van Reiki en past het regelmatig toe in je eigen leven. Misschien heb je Reiki onderdeel gemaakt van jouw ochtend- of avondritueel. En misschien behandel je regelmatig je kinderen, partner of vrienden met Reiki op fysiek niveau. Dat je nu onderzoek doen naar de cursus Reiki 2, zou kunnen betekenen dat je op zoek bent naar verdere diepgang. Dat is mooi! Want bij Praktijk Ki kan je met een cursus ingewijd worden op de tweede graad. Ik geef aan kleine groepen van maximaal 4 personen Reiki cursussen. Het is ook mogelijk om een 1-op-1 cursus bij mij te volgen.

Wat leer je bij Reiki 2?

Je leert bij Reiki 2 hoe je behandelt vanuit jouw intuïtie. Ook ga je oefenen met het zien van aura’s. Je leert hoe je de energie dieper laat stromen. We gaan aan de slag met de mentale en emotionele niveaus op het gebied van trauma’s, weggestopte pijn en overlevingsmechanismen. En je leert hoe je een behandeling op afstand kunt geven. Ik gun het jou dat je rijker gaat leven door jouw gezondheid in eigen handen te nemen en te ontdekken hoe je anderen hierin kunt begeleiden.

De cursusdag

Waar veel Reiki masters van je verwachten dat je nog eens terugkomt tijdens een tweede cursusdag, pak ik het anders aan. Ik vind het belangrijk dat je de tijd hebt en de ruimte neemt om te oefenen,

Tijdens de cursus Reiki 2 leer je drie Reiki symbolen. Deze symbolen staan voor een krachtigere behandeling en ondersteuning op emotioneel en mentaal niveau. Je leert ook hoe je een behandeling op afstand geeft. Dit gaan we tijdens de cursus uitgebreid oefenen op elkaar.

Liefde en licht staan centraal in Reiki. Doordat je de symbolen inzet, merk je meteen hoe krachtig de energie wordt. In je eigen energie en gevoel zal je daarom veel verdieping ervaren. Je krijgt oefeningen en een opdracht mee om de energie van Reiki nog meer in je systeem te krijgen. Na twee weken plannen we een contactmoment om te bespreken hoe het gaat en om de opdracht te bespreken.

4 gratis consults

Vaak is het zo dat je vol vragen zit wanneer je Reiki al een tijdje aan het toepassen bent. Omdat je in één week misschien niet alles hebt kunnen uitproberen wat je zou willen, kies ik ervoor om iedere cursist 4 gratis telefonische consults aan te bieden na deze cursus. Op deze manier heb jij voldoende tijd om Reiki 2 eigen te maken en om te uit te zoeken wat bij jou past. Soms willen cursisten vooral even sparren over een situatie die ze zijn tegengekomen, of over dat ze niet goed weten wat ze met een bepaalde situatie aan moeten. Het komt ook voor dat cursisten bepaalde gedachten en emoties en onzekerheden ervaren. Dat is geheel normaal! Daarom kun je ook met dit soort vragen gebruikmaken van een consult.

Wat krijg je?

 • Je ontmoet gelijkgestemden
 • Je gaat terugkijken op jouw groei sinds het behalen van Reiki 1
 • Je krijgt diepere inzicht in wat Reiki voor jou en voor anderen kan betekenen
 • Je leert de drie symbolen van Reiki waarmee
  • je leert hoe je Reiki energie krachtiger kunt maken
  • je leert hoe je op emotioneel niveau kunt behandelen
  • je leert hoe je een afstandsbehandeling kunt geven
 • Je krijgt een syllabus mee naar huis met achtergrondinformatie en oefeningen
 • Je ontvangt jouw certificaat voor Reiki 2
 • Je krijgt 4 gratis consults die vrij inzetbaar zijn voor een heel jaar

Contact

Neem contact met me op als je je wil inschrijven voor Reiki 2. Samen kunnen we afstemmen wat jouw niveau is en of je nog extra aandacht nodig hebt of wil omtrent een onderdeel van Reiki 1. Je mag onderstaand formulier invullen of even een berichtje sturen: 0619946469

Extra informatie

Data Reiki 2

15 oktober 2022, 6 augustus 2022

1 beoordeling voor Cursus Reiki 2

 1. Natasja

  Reiki 1 heb ik bij een groot instituut gedaan. Daar miste ik nog zoveel. Ik wist na de cursus nog steeds niet goed hoe ik een ander kon behandelen en hoe je uberhaupt een behandeling geeft aan een ander. Bij Yasmine kreeg ik deze cursus op maat. Niet alleen de Reiki 2 kreeg ik, maar ook de aanvulling die zij heeft op de Reiki 1. Vanuit de basis kan ik nu ook een chakra behandeling geven en weet ik hoe ik symbolen gebruik om meer uit de universele levensenergie te halen. Blij dat ik bij Praktijk Ki mijn Reiki 2 heb gedaan. Het is echt de moeite (en het geld) waard!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.