Dark Mode On / Off

Boekentip #4 Superheld Reiki

Het is alweer tijd voor de volgende boekentip. Een boekje dat gericht is op kinderen: Superheld Reiki.

Toen ik actiever werd met Reiki, vroeg een neefje aan me: wat is Reiki nou eigenlijk? Is dat echt een superkracht? Ik wilde hem meenemen in de uitleg over Reiki, wat het is, dat iedereen het kan. Het bleef voor hem een beetje abstract.

Prachtige illustraties

Laatst liep ik een drukkerij in en ik zag Superheld Reiki staan. Ik kocht het boek en las het met één adem uit. Het is een prachtige boek met onwijs mooie illustraties die een uitleg van Reiki veel concreter en bijna tastbaar maakt. Superheld Reiki geeft kinderen een gezicht aan Reiki.

Op een speelse manier wordt verteld wat de zeven chakra’s zijn (grotten) en hoe de levensrivier (Ki) zorgt voor de verbinding tussen de chakra’s. Superheld Reiki neemt kinderen mee in hoe ze zelf Reiki kunnen toepassen en in de basis van de vijf leefregels van Reiki.

Superheld Reiki is mijn vierde boekentip en is echt een aanrader voor iedereen die met kinderen en Reiki werkt en voor alle kinderen die meer willen weten over wat Reiki is.

Heb jij ervaring met Reiki voor kinderen? Ik ben benieuwd naar je verhalen!

Reiki behandeling voor kinderen

Wil jij eens een Reiki behandeling voor jouw kind en weet je niet goed wat je ervan moet verwachten? Neem gerust contact met me op door een vrijblijvende inzicht sessie te boeken. Ook wanneer je zelf een Reiki ervaring wil, mag je contact met me opnemen.

Advertisements

Lees ook: