Dark Mode On / Off

Als je iemand kent met een interesse voor spiritualiteit en Reiki, is een Reiki 1 cursus een origineel cadeau. Er zijn veel Reiki masters die de cursus Reiki 1 aanbieden en als je de cursus geeft, wil je toch wel zeker weten dat je een kwalitatieve cursus cadeau geeft.

Daarom vertel ik je hieronder meer over wat mijn cursus inhoudt en wat de gelukkige ontvanger kan verwachten van de cursus.

Mijn naam Yasmine Setoe en ik ben Reiki Master / Trainer. Dit betekent dat ik bevoegd ben om Reiki cursussen te geven en deelnemers in te wijden voor Reiki. Ik gun het mijn cursisten dat ze rijker gaan leven door hun gezondheid in eigen handen te nemen. Daarom geef ik aan kleine groepen van maximaal 4 personen Reiki 1 cursussen. Het is ook mogelijk om een 1-op-1 cursus bij mij te volgen, neem contact met me op voor meer informatie over deze optie.

Wat is Reiki?

Kort samengevat: Reiki betekent universele levensenergie. Het is een geneeswijze, waarbij je die universele energie kunt doorgeven aan jezelf of aan anderen. Reiki gaat over liefde, aandacht en verbinding. Iedereen kan het leren en je hoeft er niet eens een begaafdheid voor te bezitten!

​Ken je dat, je stoot je ellenboog. Het eerste wat je doet is je andere hand op je ellenboog leggen. Van nature geven we onszelf al de energie door vanuit het universum en zijn we al in staat om onszelf te helpen op verschillende manieren. We zijn als mens in staat om ons eigen genezingsproces te versnellen, lichte pijntjes te laten verdwijnen en emotionele blokkades op te lossen. We kunnen onszelf helen op verschillende holistische niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het zit in ons. Het zit in jou!

Prijs

De voucher voor de Reiki 1 cursus bedraagt € 180,-. Wanneer je de voucher koopt, ontvang je binnen 48 uur een de voucher in je mail.

Twijfel je nog?

Neem dan contact met me op voor het maken van een vrijblijvende telefonisch consult, zodat we kunnen kijken waar de behoeften liggen en wat de gelukkige ontvanger wil leren.

​Reiki behandeling

Wil je geen cursus cadeau geven maar een Reiki behandeling ? Bekijk dan de mogelijkheden die Praktijk Ki biedt.