Dark Mode On / Off

Over mij als therapeut

Als jong meisje wist ik al: later ga ik mensen helpen!
In mijn kinderlijke fantasie ben ik verpleegster geweest, juf, chirurg, therapeut, interieurstyliste, jobcoach, daklozenbegeleider en zelfs rechercheur. Ik kwam er niet uit, want mensen helpen kan op werkelijk álle manieren. Waar moest ik beginnen?

Ik besloot dat dit het was: dat ik er niet uit kwam, en koos voor een totaal andere studie. Iets in de culturele sector werd het, want ook met kunst en cultuur help je mensen. Dankzij deze opleiding ben ik bij een organisatie terecht gekomen waar ik als projectleider van een laagdrempelige regeling dromen kon helpen waarmaken. Elke keer wanneer ik goed nieuws mocht vertellen, werd ik net zo blij en enthousiast als de aanvrager. Hierdoor wist ik: het is mijn missie om jou weer te laten dromen en jou met al je potentie “full circle” te laten zijn, zodat jouw Ki weer kan gaan stromen.

Wat ik heb geleerd dankzij mijn eigen ervaringen en bagage die ik met me meedraag, is dat dromen gelijk staat aan hoop. En hoop doet leven.

Ontdekkingsreis

Om tot het punt te komen om als therapeut aan de slag te gaan, ben ik eerst zelf op ontdekkingsreis geweest. Sterker nog, mijn reis is nog niet voorbij en ik hoop dat het geen eindpunt heeft. Met elke stap die ik zet, voel ik me letterlijk groeien. Deze ervaring wil ik anderen geven. Ik heb diverse opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd om nu als betrokken therapeut aan de slag te gaan met jou.

Persoonlijke ervaringen

Praktijk Ki is ontstaan door mijn persoonlijke ervaringen en mijn passie iets voor een ander te betekenen. Een ander, die te maken heeft (gehad) met ervaringen waarin hij/zij zich onveilig voelde en niet voldoende bij zichzelf heeft kunnen blijven. Hierdoor kunnen gevoelens van falen, negatief zelfbeeld, destructief gedrag, pleasen en grenzeloosheid de overhand nemen.

Wat ik heb ervaren is dat je als mens veel zelfliefde nodig hebt, om te kunnen leren en groeien van deze ervaringen. Deze ervaringen kunnen fijn zijn, maar ook lastig en ze kunnen voorkomen in je relaties, op school of op je werk. Er is veerkracht nodig om hier doorheen te groeien en dat is soms best ingewikkeld.

Dit heeft ertoe geleid dat ik een verschil wil maken in de volwassen tijd van mensen, met als doel om de belevingswereld te onderzoeken, begrijpen en erkennen, zodat je in je kracht kunt gaan staan en je weerbaar kunt voelen. Hierbij komen veel geduld, holistische methodieken en energiewerk kijken.

Mijn therapieën richten zich voornamelijk op volwassenen die in hun levensenergie willen terugvinden en willen ontdekken wat ook alweer de essentie van hun bestaan is. Hierdoor kunnen er onder andere doelen bereikt worden als; meer in je kracht staan, dichter bij jezelf blijven, richten op mogelijkheden en vergroten van zelfvertrouwen.

Methodieken die ik gebruik

  • Reiki
  • EFT
  • Ademtherapie
  • Intuïtief tekenen
  • Sedona methode
  • Innerlijk kindwerk
  • Familieopstellingen
  • Progressive Mental Alignment

Maak een afspraak met me als jij ook een stap wil zetten in jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Of jouw vraag nu gaat over je carrière of over hoe je balans tussen werk en privé kunt krijgen, samen gaan we op onderzoek uit! Wil je jezelf beter leren begrijpen, bewust worden waarom je tegen bepaalde situaties aanloopt? Sta je open om te ontdekken hoe je deze de baas kunt worden en hoe je meer in je kracht kunt komen te staan?
Neem contact op via het contactformulier om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Yasmine – Healer en therapeut

Advertisements

Lees ook: