Dark Mode On / Off

Ervaar jij dat je gedachten en gevoelens jouw leven beheersen door middel van piekergedrag, gevoelens van somberheid, onzekerheden en angsten? En merk je dat je hier in het dagelijks leven last van hebt? Reageer je wel eens op een manier die je achteraf overdreven vindt of niet begrijpt?

Ki Balans Plus

Inzicht met Ki Balans Plus

Met de Ki Balans Plus krijg je inzicht in jouw patronen en ontdek je waarom je op jouw manier reageert in bepaalde situaties. Vaak herkennen we onze patronen wel, en weten we dat het anders kan of anders moet, maar lukt het ons niet om er daadwerkelijk verandering in aan te brengen. Door dit inzicht en bewustzijn komt er ruimte om op een andere manier te leren reageren. Wist je dat het aanleren van een nieuw patroon minimaal 3 maanden kost? En wist je dat je in stress situaties als vanzelf weer in je oude patronen vervalt? Dat is waarom Ki Balans Plus 8 sessies heeft, verspreid over 4 maanden. 

Wat houdt dit traject in?

Met de Ki Balans Plus brengen we in enkele sessies jouw patronen in kaart, geef ik je inzicht in het functioneren van jouw chakra’s en organen en ontdekken we welke behoeften jij hebt in bepaalde situaties. Op basis van deze behoeften krijg je van mij tools aangereikt zodat jij in lastige situaties jouw eigen coach kunt zijn wanneer je dat nodig hebt. Wanneer jij je eigen coacht kunt zijn, kun je weer de baas zijn over jouw reacties, gedrag en patronen.

Ki Balans Plus bestaat uit 8 sessies verdeeld over ongeveer vier maanden. Ik maak gebruik van diverse methodieken zoals sound healings, reiki, schaalwandelen, familie opstelling, ademhaling, meditaties en loslaat-methodieken.

Elke sessie duurt 60 minuten en je krijgt huiswerk mee. Oefeningen die jou gaan helpen om alles wat je leert toe te passen in je dagelijks leven. Ook krijg je toegang tot de ingesproken meditaties zodat je ook thuis ermee aan de slag kan. De toegang behoud je tot 4 weken na dit traject. 

Boek jouw Ki Balans Plus

Wanneer je jouw traject hebt geboekt, neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. Momenteel ben ik voornamelijk op de woensdagen beschikbaar voor dit traject. Avonden en weekenden zijn bespreekbaar indien dat gewenst is. Ook termijnbetaling is bespreekbaar, neem hiervoor contact met me op. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op dit traject. Heb je nog vragen? Boek dan vrijblijvend een Inzicht sessie, zodat ik telefonisch jouw vragen kan beantwoorden.