Dark Mode On / Off

Ervaar jij een disbalans in jouw gedachten en gedrag en merk je dat je niet lekker in je vel zit? Een Ki Balans Basis traject zou jou kunnen helpen!

Ki Balans Basis

Inzicht en rust met Ki Balans Basis

Met dit traject krijg je inzicht in hoe jouw chakra’s functioneren en wat dat betekent voor hoe jij je nu voelt. Vaak zul je je erin herkennen, en precies weten wat ik bedoel als ik met je deel hoe ik het functioneren van jouw chakra’s interpreteer. Door dit inzicht kunnen we jouw chakra’s en organen weer in balans krijgen, zodat je weer beter in je vel zit, meer ontspannenheid ervaart en weer meer vanuit flow kunt leven. Dit traject heeft 4 sessies verspreid over 2 maanden.

Wat houdt dit traject in?

In 2 maanden tijd kom je tot rust. Je gaat diepe ontspanning ervaren bij elke sessie. Dit traject is vergelijkbaar en geschikt als een soort innerlijke APK voor jezelf. 

Ki Balans Basis bestaat uit 4 sessies. Hierbij maak ik gebruik van methodieken die mij en jou helpen om inzicht te krijgen in het functioneren van jouw chakra’s en organen, het herstellen van de chakra’s en organen bij disfunctioneren en het in balans brengen van jouw innerlijke zijn. Ik maak onder andere gebruik van reiki, meditaties en sound healing met behulp van een klankschaal. 

Elke sessie duurt 60 minuten en je krijgt opdrachten mee naar huis. Ook krijg je toegang tot de ingesproken meditaties zodat je ook thuis ermee aan de slag kan. De toegang behoud je tot 4 weken na dit traject. 

Boek jouw Ki Balans Basis

Wanneer je jouw traject hebt geboekt, neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. Momenteel ben ik voornamelijk op de woensdagen beschikbaar voor dit traject. Avonden en weekenddagen zijn bespreekbaar indien dat gewenst is. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op dit traject. Heb je nog vragen? Boek dan vrijblijvend een Inzicht sessie, zodat ik telefonisch jouw vragen kan beantwoorden.