Dark Mode On / Off

Zou jij weer de innerlijke verbinding willen ervaren met jezelf? Misschien herken je het wel dat als je geïrriteerd bent en niet lekker in je vel zit, dat alles mis lijkt te gaan, of dat je je leeg, moe en gefrustreerd gaat voelen.

Voel je dat je de verbinding met jezelf, je partner of anderen kwijt bent?

Wanneer de verbinding met jezelf lastig voor je is, kan ik je helpen onderzoeken wat jou in de weg staat om die verbinding met jezelf te maken. Soms zijn het onderliggende angsten, nare ervaringen of teleurstellingen die ervoor zorgen dat je de verbinding nu niet voelt. Een oordeelloos bewustwordingsproces helpt jou om ze te overwinnen. Met respect en liefde voor jezelf opent dit de weg om de verbinding te maken met jezelf zoals jij dat wilt. Je ervaart een verschuiving in jezelf door de innerlijke transformatie. Je ontwikkelt weer eigenwaarde, zelfliefde, meer vertrouwen in jezelf en je vergroot je intuïtieve vermogens.

De Innerlijke Verbinding therapie helpt oorzaken van belemmerende patronen en negatieve overtuigingen aan te pakken. Dit helpt jou op een liefdevolle manier om weer jezelf te kunnen zijn.

Merk je ook dat je

 • het lastig vindt om gedachten en gevoelens te delen?
 • je niet begrepen voelt in relaties?
 • contacten met collega’s niet lekker verlopen?
 • thuis veel conflicten en irritaties hebt?
 • meer verbinding wil met jezelf én met anderen?
 • je onrustig voelt en niet op je gemakt?
 • op zoek bent naar jouw ware essentie?

Met de Innerlijke Verbinding therapie ga je terug naar je jongere zelf. In je (vroege) kinder- en tienertijd maak je allerlei dingen mee die ervoor zorgen dat jij gevormd wordt en je de mens bent zoals je nu bent. Je ontwikkelt voor verschillende situaties verschillende overlevingsstrategieën en je ontwikkelt overtuigingen. Deze overtuigingen gaan over anderen, jezelf en over de wereld, maar zijn niet altijd kloppend. Als kind kun je nog niet relativeren, kun je situaties nog niet vanuit een ander perspectief zien en kun je sommige dingen simpelweg niet begrijpen. Daar zijn je hersenen niet genoeg voor gevormd.

Het deel in jou dat nooit is opgegroeid, noemen we het innerlijk kind. Iedereen heeft nog een kind in zich. En helaas groeit geen enkel mens ongeschonden op, wat zorgt voor blokkades die tijdens je jeugd ontstaan.

Misschien werd je niet gezien als kind. Of kon er weinig rekening met jou gehouden, met als gevolg dat jij nu als volwassene weinig rekening houd met jezelf. Dit soort blokkades zitten vast in je lichaam en zorgen ervoor dat de levensenergie in jouw lichaam verstoort raakt en jij je belemmerd gaat voelen.

Wil je nu al weten of Innerlijke Verbinding therapie iets voor jou is?

Verbinding met je innerlijke kind

Verbinding met jezelf is ook verbinding met je innerlijke kind en zorgt voor innerlijke acceptatie.

Mogelijk heb je als kind ervaren dat je jezelf afwees, omdat anderen in jouw omgeving dit ook deden. Misschien voelde je dat je niet goed genoeg was, omdat je dit meekreeg vanuit je omgeving. Dat jouw omgeving dit niet zo bedoeld heeft, doet er in deze therapie niet toe. Het gaat erom hoe het voor JOU voelde als kind, hoe JIJ het hebt ervaren.

De weg naar heling vind je door verbinding te maken met jouw innerlijke kind. Als volwassene kun jij jou innerlijke kind bieden wat iemand anders niet heeft kunnen bieden. Denk hierbij aan het gevoel van veiligheid, geruststelling, vertrouwen, troost, liefde en erkenning. Jij weet namelijk als geen ander waar jouw innerlijke kind behoefte aan heeft (gehad). Op deze manier maak je weer contact met je essentie: de kern van jouw zijn.

Tegelijkertijd maak je vastgezette levensenergie vrij, jouw Ki. Jouw Ki gaat weer stromen doordat je jouw gevoelens weer de kans geeft om geuit te worden en jezelf te gunnen en te voorzien in wat je nodig hebt. Je wordt je nog bewuster van de manier waarop jouw leven nu nog steeds wordt bepaald door jouw kinderlijke overtuigingen. Het proces van bewustwording maakt ruimte vrij voor de mogelijkheid om nieuwe keuzes te maken die passen in het heden en bij wie jij nu bent als volwassene. Mooi hè, deze kracht van verbinding met jezelf?

Opstelling, regressie, lichaamswerk en ademhaling

Om jou in het gehele proces van Innerlijke Verbinding therapie te ondersteunen, maken we gebruik van (familie)opstelling, regressie, lichaamswerk en ademhaling. Met een opstelling krijg je inzicht in hoe jouw plaats in het gezin van herkomst zich heeft bewogen en waarom dat zo (geweest) is, welke rol jouw ouders hierin hadden en misschien ontdek je dat jouw grootouders hier ook nog een aandeel in hebben gehad.

Regressietherapie zorgt ervoor dat je in contact kunt komen met herinneringen uit jouw vroege kindertijd. Je denkt misschien dat je je veel dingen niet herinnert, maar ervaringen liggen opgeslagen op het niveau van je onderbewustzijn. Hier gaan we naartoe! Dit doen we door middel van héle diepe meditaties en visualisaties. 

Lichaamswerk zorgt ervoor dat je in contact kunt komen met jezelf in het hier en nu. Zowel Reiki als EFT zijn technieken die gebruikt worden om in het heden jouw patronen en mechanismen los te laten. Waar nodig worden oefeningen uit creatieve- en bewegingstherapie ingezet om je nog meer te laten landen in jouw lichaam. 

Ademhaling ondersteunt de processen van regressietherapie en van loslaten. Het is niet zomaar dat we gapen en zuchten. Dit zijn tekenen van ons lichaam dat we aan het verwerken en loslaten zijn. Gelukkig hoeven we niet te wachten op een zucht of gaap om de kracht ervan te benutten, maar kunnen we dit zelf inzetten :).  Je lichaam krijgt een zuurstofbad door ademhalingsoefeningen en blokkades die jou nu niet meer dienen worden losgelaten. Er komen gevoelens los. Er komt weer levensenergie vrij!

Wil jij deze mooie reis met jezelf aangaan?

Gevolg van Innerlijke Verbinding

Wanneer je de innerlijke verbinding weer voelt, heeft dat mooie gevolgen. Niet alleen mentaal, of praktisch, maar ook op spiritueel en energetisch niveau. Je merkt dat je:

 • makkelijker conflicten en irritaties loslaat;
 • minder gevoelens van machteloosheid ervaart;
 • stress(klachten) sterk afnemen;
 • vanuit meer innerlijk rust en verbinding je alledaagse dingen kunt doen;
 • mentaal en fysiek meer ontspannen bent;
 • immuunsysteem versterkt;
 • intuïtie en innerlijke kracht sterker worden;
 • meer in het hier en nu kunt blijven.

Innerlijk verbonden, en dan?

Je bent straks 5 maanden en 8 sessies verder en leeft eindelijk vanuit die flow zoals je aan het begin hoopte. Vrijheid, gevoel van gelukzaligheid, verbinding, cohesie en warmte. Vanuit je intuïtie maak je nu je keuzes en je bent super ontspannen. Je hebt je doel bereikt: je bent verbonden met jezelf.
Helaas ben je er nog niet, sterker nog: nu begint het! Verbonden BLIJVEN. Tijdens de therapie krijg je opdrachten mee waar je aan gaat werken. Dit is de ene keer dat je een brief gaat schrijven en een andere keer dat je een schilderwerkje mag maken. Het kan ook kleiner: dat de opdracht is om je favoriete jeugdnummer luid aan te zetten en mee te bewegen met het ritme. Al deze opdrachten vormen een verzameling aan tools en hulpmiddelen. Als je het dan een keer nodig hebt, grijp je gewoon terug naar de verzameling en haal je daar een opdracht uit die jou op dat moment kan helpen.

Praktische informatie

Innerlijke Verbinding therapie is niet voor iedereen een zelfde traject, want jouw reis is van jou en in jouw bewustwordingsproces ben jij de enige die het tempo bepaalt (met soms een liefdevolle schop onder de kont). De duur van de therapie is afhankelijk van jouw inzet en hoe diep jijzelf kunt, durft en wilt gaan. De Innerlijke Verbinding therapie duurt minimaal 5 maanden (8 sessies). De manier waarop jij jouw mooie innerlijke onderzoek ondergaat, en de ontdekkingen die je hiermee doet, bepalen of je meer sessies nodig hebt.

Wil je meer weten over het krijgen van meer verbinding met jezelf en anderen of kun je wel wat begeleiding hierin gebruiken? Neem gerust contact met me op, en voel je vrij om me een appje te sturen via WhatsApp.