Dark Mode On / Off

Hier lees je wat cliënten vinden van een behandeling en wat hun ervaringen zijn. Cliënten zijn vrij om een ervaring te schrijven voor Praktijk Ki. De hieronder beschreven ervaringen zijn met toestemming geplaatst.

Ervaring van Sarah | GZ psycholoog, 39 jaar | Reiki behandeling

Yasmine gaf me een reikibehandeling bij mij thuis. Op de slaapkamer van onze zoon, vouwde ze haar behandeltafel uit. Toen ik ging liggen, raasden er aanvankelijk duizenden gedachten door mijn hoofd. Maar al vrij snel kon ik mezelf overgeven aan het moment en door Yasmine’s ontspannen en geïnteresseerde houding, kon ik ook diep ontspannen. Het was wonderlijk, prachtig en energiegevend. Niet cognitief te bevatten maar echt enorm verrassend en prettig. Het bracht veel teweeg in positieve zin en toen we na de behandeling nog kort even spraken, kwamen dingen heel mooi samen. Ik zou het iedereen aanbevelen! Zeker bij Yasmine van Praktijk Ki!

Ervaring van Denise | Student Geneeskunde, 26 jaar | Chakrabehandeling

Ik ben bij Praktijk Ki terecht gekomen via Facebook. Een post over holistische therapie, ik had er wel eens over gehoord maar wist niet wat het was en was er nieuwsgierig naar, vooral in aanvulling op mijn studie. Ik heb met Yasmine een afspraak gemaakt voor een chakra analyse en een healing sessie. De afspraak hadden we in mijn studentenkamer en ze zorgde overal voor. Ik hoefde er alleen maar te zijn. Ik voelde me zeer ontspannen en ontladen na de sessie. Yasmine is een heel lieve en zachtaardige vrouw. Ondanks dat de afspraak thuis was, voelde ik me erg welkom. In haar aanwezigheid nam ze me mee naar mijn eigen werkelijkheid.

Ervaring van Nanna | Marketingadviseur, 37 jaar | Chakrabehandeling

Bij Yasmine kwam ik terecht omdat ik op zoek was naar een coach die met me meedenkt en niet een standaard traject volgt. Ik heb gebruikt gemaakt van de chakrabehandeling, meerdere regressiebehandelingen en een behandeling met tafelopstelling. Deze behandelingen gaven zoveel inzicht in waar mijn bijna automatische reacties op bepaalde situaties vandaan komen.

Heel dankbaar dat ik Yasmine vond met Praktijk Ki en dat ik hier in behandeling ben gegaan. Bedankt, Yasmine!