Dark Mode On / Off

Je beheerst de basis van Reiki en past het regelmatig toe in je eigen leven. Misschien heb je Reiki onderdeel gemaakt van jouw ochtend- of avondritueel. En misschien behandel je regelmatig je kinderen, partner of vrienden met Reiki op fysiek niveau. Dat je nu onderzoek doen naar de cursus Reiki 2, zou kunnen betekenen dat je op zoek bent naar verdere diepgang. Dat is mooi! Want bij Praktijk Ki kan je met een cursus ingewijd worden op de tweede graad. Ik geef aan kleine groepen van maximaal 5 personen Reiki cursussen. Het is ook mogelijk om een 1-op-1 cursus bij mij te volgen.

Cursus Reiki 2

Wat leer je bij Reiki 2?

Je leert bij Reiki 2 hoe je behandelt vanuit jouw intuïtie. Ook ga je oefenen met het zien van aura’s. Je leert hoe je de energie dieper laat stromen. We gaan aan de slag met de mentale en emotionele niveaus op het gebied van trauma’s, weggestopte pijn en overlevingsmechanismen. En je leert hoe je een behandeling op afstand kunt geven. Ik gun het jou dat je rijker gaat leven door jouw gezondheid in eigen handen te nemen en te ontdekken hoe je anderen hierin kunt begeleiden.

De cursusdag

Waar veel Reiki masters van je verwachten dat je nog eens terugkomt tijdens een tweede cursusdag, pak ik het anders aan. Ik vind het belangrijk dat je de tijd hebt en de ruimte neemt om te oefenen,

Tijdens de cursus Reiki 2 leer je drie Reiki symbolen. Deze symbolen staan voor een krachtigere behandeling en ondersteuning op emotioneel en mentaal niveau. Je leert ook hoe je een behandeling op afstand geeft. Dit gaan we tijdens de cursus uitgebreid oefenen op elkaar.

Liefde en licht staan centraal in Reiki. Doordat je de symbolen inzet, merk je meteen hoe krachtig de energie wordt. In je eigen energie en gevoel zal je daarom veel verdieping ervaren. Je krijgt oefeningen en een opdracht mee om de energie van Reiki nog meer in je systeem te krijgen. Na twee weken plannen we een contactmoment om te bespreken hoe het gaat en om de opdracht te bespreken.

4 gratis consults

Vaak is het zo dat je vol vragen zit wanneer je Reiki al een tijdje aan het toepassen bent. Omdat je in één week misschien niet alles hebt kunnen uitproberen wat je zou willen, kies ik ervoor om iedere cursist 4 gratis telefonische consults aan te bieden na deze cursus. Op deze manier heb jij voldoende tijd om Reiki 2 eigen te maken en om te uit te zoeken wat bij jou past. Soms willen cursisten vooral even sparren over een situatie die ze zijn tegengekomen, of over dat ze niet goed weten wat ze met een bepaalde situatie aan moeten. Het komt ook voor dat cursisten bepaalde gedachten en emoties en onzekerheden ervaren. Dat is geheel normaal! Daarom kun je ook met dit soort vragen gebruikmaken van een consult.

Wat krijg je?

 • Je ontmoet gelijkgestemden
 • Je gaat terugkijken op jouw groei sinds het behalen van Reiki 1
 • Je krijgt diepere inzicht in wat Reiki voor jou en voor anderen kan betekenen
 • Je leert de drie symbolen van Reiki waarmee
  • je leert hoe je Reiki energie krachtiger kunt maken
  • je leert hoe je op emotioneel niveau kunt behandelen
  • je leert hoe je een afstandsbehandeling kunt geven
 • Je krijgt een syllabus mee naar huis met achtergrondinformatie en oefeningen
 • Je ontvangt jouw certificaat voor Reiki 2
 • Je krijgt 4 gratis consults die vrij inzetbaar zijn voor een heel jaar

Eerstvolgende cursusdagen

De eerstvolgende data zijn bekend. Klik op “opties selecteren” om de data te bekijken.

Prijs

De Reiki 2 cursus bedraagt € 325,-. Hiermee geef je jezelf de cursus cadeau, leer je wat Reiki 2 is, hoe je het toepast en ontvang je jouw certificaat. Versnaperingen en lunch zijn inbegrepen in de prijs. Omdat Praktijk Ki de Kleine Ondernemersregeling hanteert, betaal je geen btw.

Geef jezelf een Reiki 2 inwijding cadeau

Ik geloof niet dat álles opgelost kan worden met Reiki. Daarom zijn mijn behandelingen uitgebreider dan alleen een Reikibehandeling. Dit betekent ook dat mijn Reiki cursussen diepgaander zijn en ook gaan over hoe je de Reiki principes onderdeel maakt van jou leefstijl. Wanneer jij besluit jezelf een Reiki 2 inwijding cadeau te doen, wil ik dat jij dit daadwerkelijk als een cadeau voor jezelf ervaart. Gun jezelf deze boeiende en leerzame technieken, die je dagelijks kan toepassen in je leven en waar je levens van anderen mee kunt verrijken.

Twijfel je nog?

Neem dan contact met me op voor het maken van een vrijblijvende telefonisch consult, zodat we kunnen kijken waar jouw behoeften liggen en wat je wil leren.

Na Reiki 2

Nadat je bent ingewijd voor Reiki 2 en al een tijdje behandelingen geeft, kan het zijn dat je meer wil weten over Reiki 3 (oftewel: Reiki Master / Reiki Trainer). Neem ook dan contact met me op zodat we kunnen bespreken waar je precies naar zoekt, zodat ik je kan begeleiden in het gehele proces. De begeleiding is persoonlijk en op maat gemaakt.

Heb je ervaring met Reiki 1 en weet je nu al dat je in elk geval ook Reiki Master wil worden? Laat me dit dan weten. Voor alle cursisten die meerdere cursussen boeken, heb ik een aangepast tarief.

​Reiki behandeling

Wil je geen Reiki beoefenaar worden, maar een Reiki behandeling ontvangen? Bekijk dan de mogelijkheden die Praktijk Ki biedt.

Reiki2