Dark Mode On / Off

Als je geïnteresseerd bent in een Reiki 1 cursus, heb je op mijn website misschien al gelezen wat Reiki is en wat het voor jou kan betekenen. Ik gun het jou dat je rijker gaat leven door jouw gezondheid in eigen handen te nemen. Daarom geef ik aan kleine groepen van maximaal 2 of 5 personen Reiki 1 cursussen. Het is ook mogelijk om een 1-op-1 cursus bij mij te volgen, neem contact met me op voor meer informatie over deze optie.

Cursus Reiki 1

Wat is Reiki?

Kort samengevat: Reiki betekent universele levensenergie. Het is een geneeswijze, waarbij je die universele energie kunt doorgeven aan jezelf of aan anderen. Reiki gaat over liefde, aandacht en verbinding. Iedereen kan het leren en je hoeft er niet eens een begaafdheid voor te bezitten!

​Ken je dat, je stoot je ellenboog. Het eerste wat je doet is je andere hand op je ellenboog leggen. Van nature geven we onszelf al de energie door vanuit het universum en zijn we al in staat om onszelf te helpen op verschillende manieren. We zijn als mens in staat om ons eigen genezingsproces te versnellen, lichte pijntjes te laten verdwijnen en emotionele blokkades op te lossen. We kunnen onszelf helen op verschillende holistische niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het zit in ons. Het zit in jou!

De cursusdag

Tijdens de cursusdag leer ik jou de basiskennis van Reiki. Dit houdt in: we gaan in 1 dag aan de slag zodat je alles kunt leren wat je nodig hebt. Ik vertel je wat Reiki is, wat je ermee kunt, hoe je het toepast op jezelf en op een ander. Deze cursusdag ondersteun ik met visualisatie- en meditatieoefeningen. Tussendoor is er genoeg ruimte voor al je vragen en lunchen we samen. Na deze dag ben je in staat om Reiki toe te passen. Aan het einde van deze cursusdag, ontvang je van mij jouw certificaat.

2 gratis consults

Vaak is het zo dat je vol vragen zit wanneer je Reiki al een tijdje aan het toepassen bent. Omdat je in één week misschien niet alles hebt kunnen uitproberen wat je zou willen, kies ik ervoor om iedere cursist 2 gratis telefonische consults aan te bieden na deze cursus. Op deze manier heb jij voldoende tijd om Reiki 1 eigen te maken en om te uit te zoeken wat bij jou past. Soms willen cursisten vooral even sparren over een situatie die ze zijn tegengekomen, of over dat ze niet goed weten wat ze met een bepaalde situatie aan moeten. Het komt ook voor dat cursisten bepaalde gedachten en emoties en onzekerheden ervaren (“Kan ik dit wel? Ik voel niets, dus ik doe iets niet goed!”). Dat is geheel normaal! Daarom kun je ook met dit soort vragen gebruikmaken van een consult.

Wat krijg je?

  • Je ontmoet gelijkgestemden
  • Je krijgt uitleg over de methode van de Japanse dokter Mikao Usui
  • Je krijgt diepere inzicht in wat Reiki voor jou kan betekenen
  • Je krijgt een syllabus mee naar huis met achtergrondinformatie en oefeningen
  • Je krijgt een Ki-leefkaart mee naar huis waar de Reiki Leefregels op staan
  • Je ontvangt jouw certificaat

Eerstvolgende cursusdagen

De eerstvolgende data zijn bekend. Klik op “opties selecteren” om de data te bekijken. De cursussen vinden plaats bij Vleugels (Den Haag) of De Zevende Hemel (Den Haag). Bij Vleugels bestaan de groepen uit maximaal 2 personen. Bij De Zevende Hemel bestaan de groepen uit maximaal 5 personen.

Prijs

De Reiki 1 cursus bedraagt € 180,-. Hiermee geef je jezelf de cursus cadeau, leer je wat Reiki is, hoe je het toepast en ontvang je jouw certificaat. Versnaperingen en lunch zijn inbegrepen in de prijs. Omdat Praktijk Ki de Kleine Ondernemersregeling heeft, betaal je geen btw.

Geef jezelf een Reiki 1 inwijding cadeau

Ik geloof niet dat álles opgelost kan worden met Reiki. Daarom zijn mijn behandelingen uitgebreider dan alleen een Reikibehandeling. Dit betekent ook dat mijn Reiki cursussen diepgaander zijn. Wanneer jij besluit jezelf een Reiki inwijding cadeau te doen, wil ik dat jij dit daadwerkelijk als een cadeau voor jezelf ervaart. Gun jezelf deze boeiende en leerzame techniek, die je dagelijks kan toepassen in je leven.

Twijfel je nog?

Neem dan contact met me op voor het maken van een vrijblijvende telefonisch consult, zodat we kunnen kijken waar jouw behoeften liggen en wat je wil leren.

Na Reiki 1

Nadat je bent ingewijd voor Reiki 1 en al een tijdje jezelf behandelt en misschien ook anderen, kan het zijn dat je meer wil weten over Reiki 2 en Reiki 3 (oftewel: Reiki Master). Neem ook dan contact met me op zodat we kunnen bespreken waar je precies naar zoekt, maar ook zodat ik je kan begeleiden in het gehele proces. De begeleiding is persoonlijk en op maat gemaakt.

​Reiki behandeling

Wil je geen Reiki beoefenaar worden, maar een Reiki behandeling ontvangen? Bekijk dan de mogelijkheden die Praktijk Ki biedt.