Dark Mode On / Off

Elk lichaam heeft honderden energiecentra. De belangrijkste 7 centra staan bekend als chakra’s. “Chakra” is een begrip uit het Sanskriet en betekent letterlijk “wiel”. Probeer je een draaikolk voor te stellen, die de energie door jouw lichaam laat stromen.

Wat zijn chakra's?

Een chakra kan uit balans raken. Dit kan er dan voor zorgen dat het chakra extreem actief of juist gebrekkig functioneert. Hierdoor verhogen we onze energie in sommige situaties of trekken we ons helemaal terug. Het verhogen en verlagen van onze energie is een overlevingsmechanisme dat is gebaseerd op ons zenuwstelsel. Zie het als een programmering die er is om ons te beschermen. Wanneer we (traumatische) dingen mee maken, kan de programmering uit balans raken.

Chakra healing is een krachtige behandeling. Met deze behandeling herstellen we de stroom van de levensenergie in het gehele lichaam, waardoor je welzijn wordt verbeterd. Dit doet Praktijk Ki door jou chakra’s te openen en heeft als resultaat dat je je minder snel ziek, verdrietig, angstig of depressief voelt. De energiesystemen worden gedeblokkeerd en je chakra’s worden weer in balans gebracht. Dit opent de weg naar een hoger niveau van bewustheid en gezondheid.

Wil jij meer weten over chakra’s? Hier lees je welke diepere functie de zeven chakra’s hebben en hier lees je meer over hoe een chakra healing werkt. Maak hier een afspraak voor een chakra healing.