Dark Mode On / Off

Boekentip #2 Groeien met Reiki

Toen ik Reiki leerde toepassen, ben ik me volledig gaan inlezen over wat Reiki is en naast De Kern van Reiki kreeg ik ook Groeien met Reiki als boekentip.

Inzichtelijk

Uit Groeien met Reiki heb ik veel inspiratie kunnen halen. Het gaat heel erg over de persoonlijke ontwikkeling, maar ook over fysieke sensaties die je kunt ervaren wanneer je met Reiki werkt. Groeien met Reiki geeft inzichtelijk weer op welke manier jij, je huisdier en je kinderen fysiek en emotioneel kunnen reageren op Reiki en daar mentaal een groei bij kunnen ervaren. Daarnaast vind ik het fijn om te lezen wat de ervaring van de auteur Annemieke van Ling is geweest en welke effecten Reiki op haar had.

Boekentip voor cursisten

Groeien met Reiki is een boek dat voor iedereen geschikt is. Of je nou wel of geen Reiki cursus volgt. Voor mensen die Reiki master willen worden of zijn, is dit boek wel echt een aanrader. Juist omdat het zoveel inzicht geeft in hoe het lichaam reageert en hoe je geestelijk weerbaarder kunt worden tegen vervelende situaties waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen.

Dit boek is erg prettig om te volgen en het tweede deel (Doorgroeien met Reiki) sluit hier ook heel mooi op aan. Samen vormen ze een mooi naslagwerk waar ieder mens en elke cursist iets aan heeft.

Heb je nog geen ervaring met Reiki, maar ben je er wel nieuwsgierig naar? Boek dan eens een ontspanningsbehandeling voor jezelf, of boek een gratis Inzicht sessie.

Heb jij dit boek al gelezen? Wat vond jij ervan?

Advertisements

Lees ook: