Dark Mode On / Off
Aanbod behandelingen

Bij Praktijk Ki kun je terecht voor diverse behandelingen. De begeleiding in deze behandelingen wordt gedaan door therapeut Yasmine Setoe.

Ontspanningsbehandeling

Als je goed wil omgaan met de drukte van het dagelijks leven, kan een ontspanningsbehandeling hierbij helpen. Te lang veel stress, spanning of andere zorgen, zorgt ervoor dat je hersenen minder goed functioneren. Door de tijd te nemen om rustmomenten te creëren en je hersenen hiermee hersteltijd te geven, krijg je meer energie én meer focus. Doe je dit niet, kunnen er verschillende vervelende klachten optreden. Een ontspanningsbehandeling bij Praktijk Ki kan jou helpen om de klachten tegen te gaan of te verhelpen. Lees meer over de Ontspanningsbehandeling.

Schrijftherapie

Door dingen op papier te zetten en het zwart op wit te maken, creëer je een soort bewustwording van wat er in je hoofd en lijf omgaat. Door het te schrijven, voelt het ‘echter’, ondanks dat je heel goed weet dat de situatie echt is. Tegelijkertijd zijn praten en denken niet altijd voldoende om helderheid te krijgen over jezelf. Voor sommige mensen zijn traumaverwerkingsmethodieken als EMDR te heftig en krijgen ze het gevoel dat ze de controle verliezen. Dat wordt bij schrijftherapie vaak anders ervaren. Lees meer over de Schrijftherapie.

Traject Ki Balans Basis

Met dit traject krijg je inzicht in hoe jouw chakra’s functioneren en wat dat betekent voor hoe jij je nu voelt. Vaak zul je je erin herkennen, en precies weten wat ik bedoel als ik met je deel hoe ik het functioneren van jouw chakra’s interpreteer. Door dit inzicht kunnen we jouw chakra’s en organen weer in balans krijgen, zodat je weer beter in je vel zit, meer ontspannenheid ervaart en weer meer vanuit flow kunt leven. Dit traject heeft 4 sessies verspreid over 2 maanden. Lees meer over het traject Ki Balans Basis.

Traject Ki Balans Plus

Met de Ki Balans Plus krijg je inzicht in jouw patronen en ontdek je waarom je op jouw manier reageert in bepaalde situaties. Vaak herkennen we onze patronen wel, en weten we dat het anders kan of anders moet, maar lukt het ons niet om er daadwerkelijk verandering in aan te brengen. Door dit inzicht en bewustzijn komt er ruimte om op een andere manier te leren reageren. Wist je dat het aanleren van een nieuw patroon minimaal 3 maanden kost? En wist je dat je in stress situaties als vanzelf weer in je oude patronen vervalt? Dat is waarom Ki Balans Plus 8 sessies heeft, verspreid over 4 maanden. Lees meer over het traject Ki Balans Plus.